Over ons

Heijmans Glas is een glaszettersbedrijf gevestigd in Son en Breugel. Ons team voorziet Son en Breugel en omstreken van alle soorten glas. U kunt bij ons terecht voor glasreparaties, renovatie-werkzaamheden en  nieuwbouw. Heijmans Glas staat voor kwaliteit en veiligheid, en biedt naast de vele glassoorten hardhouten-, en kunststof kozijnen, ventilatieroosters, horren, sloten en veel meer. Kortom: een compleet plaatje. Bekijkt u onze site maar eens!

 Heijmans Glas vindt zijn oorsprong in 1999: dat is 25 jaar na het overlijden van Toon Heijmans, vader van Ton, welke een glaszettersbedrijf had samen met zijn vrouw Mien. Dit bedrijf “A. Heijmans, Glas, Verf en Behang” geheten was gevestigd midden in het hart van Son. Naast glaszetten boden Toon en Mien een assortiment van behang, verf en gereedschappen gericht op deze activiteiten. Bij vele oudere dorpsgenoten is de naam Toon Heijmans een begrip, zeker ook omdat hij de jeugd een warm hart toe droeg.

 Ook Heijmans Glas heeft een sterk dorps karakter. Het bedrijf is kleinschalig en staat zoals gezegd voor kwaliteit en veiligheid. Aan het roer staat Ton Heijmans– gediplomeerd en veelzijdig glaszetter met veel werkervaring. Net als zijn vader, is Ton gedreven en perfectionistisch. Zijn team bestaat uit 6 personen, ieder met een eigen taak.